Ik begeleid je met veel plezier in het gelukkig samenleven met je hond.
Ik werk hondvriendelijk met oog voor het welzijn van hond en gezin.

ophetstrandhonden_edited_edited.jpg
 

VOORSTELLING

Sofie

Sofie_edited.jpg

Het gedrag van honden heeft me altijd gefascineerd. Omdat ik ook heel graag lesgeef, werd ik instructrice in een hondenschool. Op deze manier kwam ik in contact met veel hondeneigenaren en kreeg ik ook allerlei specifieke vragen over het samenleven met hun hond. Dit deed mijn interesse in het beter leren begrijpen van honden groeien. Ik besloot opnieuw te gaan studeren en volgde de 2-jarige postgraduaatsopleiding Clinical Animal Behaviourist aan Odisee. In 2020 studeerde ik met grootste onderscheiding af. Deze diepgaande opleiding heeft me de nodige wetenschappelijke basis gegeven. Na deze opleiding schoolde ik me verder bij en volgde ik de 1-jarige opleiding Professionele Hondentrainer bij het Gedragscentrum voor honden ism Canifit. Ook nu nog volg ik regelmatig opleidingen en trainingen om me verder bij te scholen.

Ik ben lid van VDG en APDT-BeNe.

 

AANBOD

Ik werk hondvriendelijk met oog voor het welzijn van hond en gezin.
Je kan bij mij terecht voor puppybegeleiding en gedragstherapie aan huis.

PUPPYBEGELEIDING

Overweeg je om een puppy in huis te halen? Of heb je al een puppy in huis maar loopt niet alles zoals verwacht? Ik begeleid je graag in het maken van de best mogelijke start van je puppy in jouw huis. 

Ik geef persoonlijk advies over een goede socialisatie en gewenning, zindelijkheidstraining, puppybijten, alleen leren blijven, ontspannen wandelen, hier komen en andere basisvaardigheden.

Kostprijs

Je kan kiezen voor 1 sessie (55 euro) of een reeks van meerdere sessies (45 euro/sessie).

Kilometervergoeding: 0,5 euro/km. 

GEDRAGSTHERAPIE

Maak je je zorgen over het gedrag van je hond? Samenleven met een hond kan om allerlei redenen soms moeilijk verlopen: je hond vernielt dingen in huis, blaft overmatig, valt uit naar mensen of andere honden, heeft moeite om alleen te blijven, is angstig in bepaalde situaties, ...

Gedrag dat het welzijn aantast van de hond, het gezin of andere honden of mensen vereist een goede aanpak. Ik maak een grondige analyse van het probleemgedrag, geef je inzicht in de mogelijke oorzaken, en werk samen met jou een concreet behandelplan uit.

Kostprijs

We starten met 2 sessies: intake + advies met verslag (185 euro).

Eén of meerdere opvolgsessies (55 euro/sessie).

Kilometervergoeding: 0,5 euro/km.

 

CONTACT

Ik werk in de regio Leuven.
Heb je interesse of heb je nog vragen? Contacteer mij!

Bedankt voor je bericht!